غلامعلی نادری در گفتگو با خبرنگارمهر با بیان این مطلب افزود: بیشترین تعداد موسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی در استان مازندران و پس از آن در استانهای اصفهان و تهران قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: البته در حال حاضر بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه مجوز برای راه اندازی موسسات آموزش عالی در شهر تهران ممنوع است به همین خاطر مجوز این موسسات برای مناطق دیگر صادر می شود.
ارائه 48 مجوز اصولی به موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی
مدیر کل دفتر آموزشهای آزاد وزارت علوم تاکید کرد: 48 مجوز اصولی نیز به موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی ارائه شده که پس از تائید نهایی و کسب امتیازهای لازم توسط این موسسات، مجوز قطعی به آنها ارائه شده و می توانند نسبت به پذیرش دانشجو اقدام کنند.
نادری اظهار داشت: هزار و 200 متر فضای آموزشی و هفت تا 9 نفرعضو هیئت علمی که سه نفر آنها هئیت علمی رسمی باشد از جمله شروط اولیه برای ارائه مجوز قطعی به موسسات است. در ابتدای مجوز قطعی نیز تنها دو رشته در مقطع کاردانی و یک رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته به این موسسات ارائه شده و برای دو سال موسسات ارزیابی می شوند.
تبدیل 14 موسسه آموزش عالی به دانشگاه
وی گفت: در حال حاضر 14 موسسه آموزش عالی نیز در استانهای کشور وجود دارند که با توجه به فعالیت مناسب، امکانات و تجهیزاتی که فراهم کرده اند به دانشگاه تبدیل شده اند.
166 درخواست برای راه اندازی موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی
مدیر کل دفتر آموزشهای آزاد وزارت علوم تاکید کرد: 166 درخواست نیز تا کنون برای راه اندازی موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی ارائه شده که به دلیل تراکم موجود و بر اساس اصول احکام برنامه پنجم توسعه سعی خواهیم کرد که راه اندازی این موسسات را به سمت مناطق محروم هدایت کنیم.
نادری افزود: هدایت موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی به مناطق محروم کشور و اصلاح اساسنامه این موسسات از مهمترین برنامه های آینده دفتر آموزشهای آزاد وزارت علوم خواهد بود.
نظر شما